Gå till innehåll
Sörmons Ridklubb
Sörmons Ridklubb

Camilla Löfvenhamn blir sadelkonsult hos oss på Sörmons Ridklubb!

Som Ni alla vet är vi oerhört noga med att våra skolhästar ska ha det allra bästa för att få goda förutsättningar att göra sitt jobb. Nu har vi tagit nästa steg för att tillgodose deras behov på bästa sätt!

Vi ser våra hästar som det allra viktigaste vi har och lägger mycket tid och resurser på att våra skolhästar ska må bra och ha det bra. För att de ska trivas hos oss, fungera väl i verksamheten och göra sitt jobb på bästa sätt behöver de alla såklart bland annat ha en väl tillpassad utrustning.

Då vi ser detta som en viktig pusselbit i arbetet med hästarnas hälsa och välfärd har vi sedan en tid tillbaka valt att utbilda vår alldeles egen Sadelkonsult. De flesta känner säkert till Camillas brinnande intresse för framförallt hästarna och även deras sadlar och utrustning vilket resulterat i att vi valt att utbilda Camilla via EquiCares Sadelkonsultutbildning.

Vi är oerhört glada för detta och ser med glädje och stolthet fram emot att ha närmare till att kunna utrusta våra hästar på rätt sätt i framtiden!

Publicerad: 2024-06-07

Senast uppdaterad: 2024-06-07

Författare: Anna Wordin

Besöksadress
Katås 107
655 91 Karlstad

Postadress
Sörmons RK - Ridsport
Box 2063
65002 Karlstad

Kontakta oss
ridskolechef@smrk.se

Swish: 123 259 06 28
Bankgiro: 5771-9569

Organisationsnummer: 873201-0478
Föreningsnummer: 20927-48