Gå till innehåll
Sörmons Ridklubb
Sörmons Ridklubb

Info gällande Öppet Hus på Lilla Höglunda

Torsdag 6 juni kl 13.00 öppnar vi dörrarna och välkomna alla som anmält sig till Öppet Hus på Lilla Höglunda. Här hittar Du viktig info till dig som ska besöka oss.

Dagen kommer inledas med lite mingel och fölmys vilket sen följs av en tipspromenad runt byggnader och hagar.

Svaren på frågorna kommer Ni sedan få i samband med en presentation av verksamheten och en genomgång med diskussion kring frågorna kommer hållas. Pris delas ut till den som har flest rätt!

Hästskokastning och korvgrillning kommer att avsluta dagen och givetvis är ni välkomna att ställa frågor närhelst de dyker upp!

När Ni vistas hos oss vill vi att Ni tänker på följande:

Ni kommer få träffa våra föl, våra unghästar, våra avelsston och även våra ridhästar under dagen. Några går i sin hage, några går på bete och några är inne för att hälsa på er under dagen. Uppträd lugnt och ta det försiktigt så kommer de gärna fram och pratar med er.

Eftersom föl ibland är extra mottagliga för smittor så önskar vi att ni är noga med att ta kläder och skor som ni inte har i andra stall så att vi inte behöver oroa oss för att de små ska bli sjuka.

Hästarna som står i boxar där de kan titta ut får man klappa och klia. Även om några är små så har de fått tänder och de har en förkärlek till att tugga på det mesta så var uppmärksamma så ni inte blir bitna.

De hästar som står i hage kan man INTE gå in till. Det är både äldre och yngre hästar i olika grupper, någon grupp består av hingstar och någon grupp ston.

Inga hästar får matas.

Det är el i alla våra trådar i stängslen så ta inte i tråden.

 

Vi ser fram emot att få träffa er imorgon och håller tummarna för att vädret blir lagom!

-VARMT VÄLKOMNA!

 

Publicerad: 2024-06-05

Senast uppdaterad: 2024-06-05

Författare: Anna Wordin

Besöksadress
Katås 107
655 91 Karlstad

Postadress
Sörmons RK - Ridsport
Box 2063
65002 Karlstad

Kontakta oss
ridskolechef@smrk.se

Swish: 123 259 06 28
Bankgiro: 5771-9569

Organisationsnummer: 873201-0478
Föreningsnummer: 20927-48