Hoppa till sidans innehåll

Viktig info gällande Covid -19 och vistelse på Sörmons Ridklubb

11 NOV 2020 18:37
  • Skapad: 11 NOV 2020 18:37

Det är viktigt att vi hjälps åt att ta ansvar i syfte att minska smittspridningen i rådande pandemi. Här följer därför viktig information till samtliga som vistats på Sörmos Ridklubbs anläggning.

 

Covid-19 information

Med anledning av att Covid-19 kommer allt närmare är föreningen mån om att vi alla vidtar extra försiktighetsåtgärder för att säkerställa att vi fortsatt kan hålla öppet under pandemin.

 

Tillsvidare gäller följande restriktioner förutom de nationella riktlinjerna:

1. Närstående i familjer med konstaterad covid-19 nekas tillträde till Sörmons ridklubb till vederbörande är friskförklarad.

2. Med övrig sjukdom i familjen som har covidliknande symptom undanbedes närstående att undvika besök på Sörmons ridklubb till testresultat erhållits.

3. Privathästägare. I det fall sjukdom finns i familjen uppmanas man att man tar hjälp med med daglig hästhållning till testresultat erhållits.

4. Ridskoleelever får ha max 1 medhjälpare med sig.

5. Entré endast i samband med ridlektion eller daglig skötsel av egen häst.


Vi hoppas på förståelse så vi kan fortsätta med vårt stora fritidsintresse tillsammans med våra fyrbenta vänner. Nu försöker vi alla hjälpas åt och håller avstånd och bär gärna handskar för minskad smittorisk.

Mvh
Personal och Styrelse

 

 

Skribent: Anna Wördin
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Sörmons RK - Ridsport
Box 2063
65002 Karlstad

Besöksadress:
Katås 107
65591 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info