Hoppa till sidans innehåll

Ny utbildningsansvarig samt ny verksamhetschef

05 JUN 2019 22:45
Vi kan nu stolt presentera ytterligare en förstärkning i personalgruppen, Leena Lundin.
  • Skapad: 05 JUN 2019 22:45

Ny Utbildningsansvarig
Vi kan nu stolt presentera ytterligare en förstärkning i personalgruppen, Leena Lundin.

För många inom ridsporten i Värmland är Leena Lundin ett välkänt ansikte. Leena har under många år varit verksam inom sporten och har en gedigen utbildning. Leena har redan nu en dressyrtrim grupp hos oss på Sörmon så vi har följt hennes brinnande intresse och engagemang för hästar och ridutbildning under en tid. Vi är mycket glada över att Leena nu tar sig an uppgiften som utbildningsansvarig på Sörmons ridklubb. Leena kommer jobba halvtid här hos oss och kommer själv att ha ett antal ridskolegrupper från och med höstterminen.

Ny Verksamhetsansvarig
Vi är även stolta över att presentera Anna Wördin som blivande verksamhetsansvarig med det övergripande ansvaret för verksamheten. Anna jobbar sedan tidigare här hos oss och har ett mångårigt intresse för hästar och utbildning. Anna har också en gedigen utbildning som hippolog. Vi känner oss riktigt glada att vi nu fått fram ett bra ledarteam som kan utveckla Sörmons ridklubb. Anna kommer också fortsättningsvis ha ett antal ridskolegrupper och kommer träda in i sin nya roll 1/8.

Jessica Eriksson kommer fortsätta arbeta med fokus på framförallt vårt ridlekis och våra nya miniorgrupper med syftet att utveckla barnverksamheten ytterligare.

Vi hälsar Leena varm välkommen till oss på Sörmon och vi önskar Anna stort lycka till i sin nya roll som verksamhetsansvarig.

I stycket nedan följer en presentation av Leena. 
Min hästhistoria började för ca 48 år sedan på Torsby Ridklubb och kommer fortsätta livet ut😊
Jag brinner för att utveckla elever och hästar. Min viktigaste uppgift här blir att tillsammans med mina kollegor skapa en utbildningsplan för hästar, elever samt personal så att vi alla når våra mål.
Började undervisa vid 16års ålder och är nu utbildad SRL II, stallchef, B-tränare i dressyr samt dressyrdomare tom MSV B.
Min yrkesbana inom hästyrket började -94 med arbete som ryttare/stallpersonal hos Elisabet Lundholm, 1995-2002 ridskolechef Torsby RK, 2003-2006 verksamhetschef Vallentuna Ridcenter utanför Stockholm, 2007-vt.2012 frilansande dressyrtränare, 2012/2013 vik. ridskolechef Karlstads RK. Under ht 13/vt 14 jobbade jag som ridlärare/konsult på Sunne RF efter det har jag fram tom aug arbetat som frilansande tränare och som tandsköterska på deltid.
Nu är det dags att byta ut tandsköterskeyrket igen och ser fram emot att arbeta tillsammans med mina nya kollegor/elever. Vi syns i augusti😊

Vid frågor går det bra att maila: This is a mailto link

Mvh
Styrelsen

Skribent: Jessica Eriksson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Sörmons RK - Ridsport
Box 2063
65002 Karlstad

Besöksadress:
Katås 107
65591 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info