Hoppa till sidans innehåll

Personal


För vår välutbildade personal har vi erhållit Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning.

Malin Stensson:
Malin är ridskolechef på Sörmons ridklubb sedan hösten 2007. Innan hon blev ridskolechef jobbade hon som ridinstruktör hos oss i ett år. Hon är utbildad i Tyskland (pferdewirt schwerpunkt reiten) samt har kompletterat med pedagogik
här i sverige och fått utbildningen SRL II. Malin har lektioner tisdagar och onsdagar. Utöver det så har hon privatlektioner och sitter med mycket administrativtarbete. När hon inte jobbar så har hon fyra hästar att ta hand om.

This is a mailto link eller 073 6009545

Anna Wördin:
Anna har jobbat som instruktör på Sörmons ridklubb sedan hösten 2008 och är utbildad hippolog (SRL III). Innan hon kom till oss på Sörmonarbetade hon som ridlärare i Filipstad. Anna har lektioner på måndagar, torsdagar och fredagar.  När hon inte jobbar på Sörmon så driver hon företaget #frykenssporthästar som föder upp hästar och i dagsläget har 22 stycken hästar att ta hand om.

This is a mailto link 

Jessica Eriksson:
Jessica är uppvuxen på Sörmons ridklubb och har jobbat till och från under några år. De senaste två åren har hon dock jobbat heltid hos oss här på Sörmons ridklubb.
Jessica håller på att utbilda sig till SRL I och har hand om ridlekis. Hon har lektioner måndagar, torsdagar  samt lördagar och söndagar ojämna veckor.
Utöver lektioner har hon en del administrativa uppgifter.

This is a mailto link 

Veronica Skogh:

Uppdaterad: 22 MAR 2019 10:17

Postadress:
Sörmons RK - Ridsport
Box 2063
65002 Karlstad

Besöksadress:
Katås 107
65591 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054539025
E-post: This is a mailto link

Se all info