Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Sörmons ridklubb

27 JUN 2018 10:28
Vill Du börja rida hos oss?
  • Skapad: 27 JUN 2018 10:28

Vi startar höstterminen den 1 augusti och har  några lediga platser i våra ridgrupper. Vi bedriver lektionsverksamhet för alla åldrar och nivåer, vuxna, tonåringar, barn och även för de allra minsta. Vi erbjuder trimgrupper i både dressyr och hoppning ( 6 elever per grupp ), ridgrupper med varierad träning i dressyr, markarbete och hoppning (9 elever per grupp) och ridgrupper för de yngre eleverna på shetlandsponnier som sedan går vidare till miniorverksamhet ( 6-8 elever per grupp)  innan steget till de större hästarna är dags.

Lektioner på de mindre hästarna bedrivs 6 dagar i vecka, må – to med början ca kl 17, lördag förmiddag och söndag eftermiddag.  Verksamheten för de större hästarna är må – to med början kl 17, fredagar redan från kl 15 och även söndagar eftermiddag.

Vi delar in året i fem betalningsperioder med cirka nio lektionstillfällen varav en gång är teori för de större hästarna. Smirk och Miniorer har 2 teoritillfällen per period. Varje abonnemangsperiod är fristående men löper vidare om inte någon uppsägning sker inför nästa abonnemang. Alla abonnemang betalas i förskott.Ny ridelev har möjlighet att provrida 4ggr mot förhöjd avgift, betalning sker för fyra gånger.

Ta med dina arbetskamrater på en oförglömlig företagsridning hos oss. Vi erbjuder dagtid Företagsridning,  http://www.smrk.se/Klubben/foretagsridning/

Vår ungdomssektion anordnar populära Barnkalas, http://www.smrk.se/Usek/Barnkalas/

 

Välkommen att titta in på vår hemsida, http://www.smrk.se/!

För mer info och frågor kontakta This is a mailto link

 

Skribent: Malin Stenson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Sörmons RK - Ridsport
Box 2063
65002 Karlstad

Besöksadress:
Katås 107
65591 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054539025
E-post: This is a mailto link

Se all info