Hoppa till sidans innehåll

Omorganisering

14 MAJ 2019 12:04
Sörmons ridklubb har i samförstånd med Malin Stenson vår ridskolechef kommit överens om att gå skilda vägar. Sörmons ridklubb och Malin har haft många bra år tillsammans och Malin är en del av föreningens positiva utveckling de senaste åren.
  • Skapad: 14 MAJ 2019 12:04

Sörmons ridklubb har i samförstånd med Malin Stenson vår ridskolechef kommit överens om att gå skilda vägar. Sörmons ridklubb och Malin har haft många bra år tillsammans och Malin är en del av föreningens positiva utveckling de senaste åren. Att vara ridskolechef är ett tungt och ansvarsfullt jobb och ibland känner man att tiden är inne för förändring.

Malin kommer ha kvar sina ridgrupper fram till sommaren och till hösten får Malins ridgrupper en ny ridskolelärare.Vi kommer vid tillfälle ha personliga samtal med berörda ridgrupper så alla kan få svar på sina frågor.Anställningen upphör sista september. Malin är också privathästägare så hon kommer finnas kvar på anläggningen vilket vi är glada för.

Stort tack Malin för alla år vi haft förmånen att jobba tillsammans både som arbetskamrater och som vänner. Vi önskar dig ett varmt lycka till. 

För er som har frågor om ridgrupper etc är ni välkomna att kontakta ordförande Maria Frykblom på 0703931157 alt This is a mailto link. Kompletterande information om ny ridskolelärare kommer att skickas ut till berörda ridgrupper. 

 

Mvh

 

Sörmons ridklubb/ Styrelsen 

Skribent: Jessica Eriksson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Sörmons RK - Ridsport
Box 2063
65002 Karlstad

Besöksadress:
Katås 107
65591 Karlstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info