Cafeterian

Sörmons ridklubb är en ideell förening vilket innebär att man med gemensamma krafter får föreningen att gå runt. Vår önskan är att se cafeterian som en naturlig och trevlig samlingspunkt för såväl ridande, som för föräldrar.

Daglig verksamhet

För den dagliga verksamheten ansvarar ridande elever och ungdomssektionerna.Genom att alla ridgrupper (ridande/föräldrar)  + ungdomssektionerna har ansvaret några gånger per termin, hoppas vi på en fungerande cafeteria.

Cafeteriaansvariga VT 2017: -

Då den dagliga verksamheten fungerar sporadiskt kommer inga nya listor att göras. Vill man hålla öppet när man är där, är det bara att be någon av våra instruktörer om nyckel & kassaskrin.

Vad gör man? Cafeteria Hjälpen

Specifika tillfällen

Vid tävlingar, clinics och föreläsningar har vår cafeteriagrupp hand om cafeterian.

Är du är intresserad av att hjälpa till?

Kontakta This is a mailto link

För att stödja klubben och dess cafeteria tar vi tacksamt emot hembakat !!!

Swish

I cafeterian kan du betala ditt köp med Swish. Använder du Swish ska följande ALLTID anges:

• Mottagare
  • Belopp
  • Ditt namn och vad du har köpt

Swish

OBS! Swish får INTE användas vid betalning av fakturor från ridskolan, ex. ridavgifter m.m. Dessa ska alltid betalas till BG 5771 - 9569 med avsedd faktura.

Uppdaterad: 2017-01-01 16:05

Postadress: